TCC Plaza
Адреса:
Васил Главинов 12
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3111 807
Факс: +389 2 3119 490