Локација

 

Хотел TCC Plaza Скопје
Васил Главинов 12
1000 Скопје, Република Македонија
тел: +389 2 3111 807
факс:+389 2 3119 470

TCC Plaza е добро лоциран во срцето на бизнис, финансискиот, забавниот и шопинг центар на Скопје.

Меѓународниот аеродром "Петровец" се наоѓа на 30 км / на 20 минути оддалеченост.

Другит поголеми бизнис, финансиски и шопинг комплекси се наоѓаат на оддалеченост од 3-5 минути.

1 минута:
McDonald's и супермаркет Веро
3-5 минути:
Градски трговски центар и Рамстор
5-7 минути:
Македонскиот театар
10-15 минути:
Градскиот парк