Соби

Опуштете се во нашето елегантно сместување и професионална услуга,, 25 тивки и комотни бизнис апартмани, поделени на различни категории. Пространи соби со повисоко ниво на комфор без неподносливо чувство за време на Вашиот престој. Услугите ги обезбедува нашиот искусен менаџерски тим, кој се грижи за Вашиот удобен престој, со следниве капацитети и услуги

 • 24-часовен бесплатен бежичен интернет
 • Влез со електронски клучеви
 • Индивидуален уред за климатизација
 • Централен систем за греење
 • Кабловска телевизија со над 50 канали
 • Фен со електричен приклучок од 220 / 110 волти
 • Секојдневно чистење на собите
 • Телефон со IDD систем
 • 100 % волнени и перјани прекривки
 • Бесплатно кафе и чај во секоја соба за гости
 • Две бесплатни минерални води како пијалок за добредојде, кога ќе се најавите во хотелот
 • 24 часа топла вода
 • Мини бар со фрижидер со средна големина