Наем
Во град кој рапидно прераснува во регионален економски и бизнис центар, добрата канцеларија и простор за шопинг се есенцијални за добар бизнис. TCC Plaza нудипрвокласни канцеларии за наем.

Тие се лоцирани на приземјето, на првиот и вториот кат, имаат лесно достапен влез и пријатна атмосфера. Со флексибилен простор за користење со големина од 10 до 2000 квадратни метри и под професионално раководство, тие се идеалниот простор за завршување на Вашите бизнис обврски за секаков вид на активности.

Оние на првиот и вториот кат се повеќе за бизнис со канцеларии: компании за лизинг или осигурување или други ...

Оние пак, лоцирани на приземјето се идеални и соодветни за: ресторани, кафетерии, бутици, аптеки, продавници за подароци, менувачници, банки итн.

За повеќе информации за можностите за наем или закуп на канцелариски простор во хотелот TCC Plaza, Ве молиме контактирајте со рецепцијата во лобито - телефонски број + 389 (0)2 3111 807, или пратете ни e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите