Капацитети
TCC Plaza се гордее со своите апартмани затоа што на клиентите им го обезбедува комфорот на домот.

УСЛУГИ СО СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА


  • Соба за конференции со капацитет од 10-12 луѓе. Собата е опремена со телевизор, табла за пишување, телефон.
  • Компјутерската соба Ви нуди 24-часовен пристап на интернет, факс, фотокопир машина и скенер.
  • I.D.D. повиците може да се воспостават и од собите за гости. Ви нудиме и услуги за транспорт - безбеден, професионален и удобен превоз.
  • Секретарски услуги: професионални економски, ревизорски и правни услуги од професионални консултантски куќи, преводи, фотокопир, факс итн.
  • Хемиско чистење: суво и нормално чистење од страна на професионална компанија за хемиско чистење
  • Туристички услуги: обезбедуваме туристички, информативни разгледи - аранжмани, авионски билети, возни билети итн.