Ценовник за собите

Опуштете се во нашето елегантно сместување и професионална услуга, 25 тивки и комотни бизнис апартмани, поделени на различни категории. Пространи соби со повисоко ниво на комфор без неподносливо чувство за време на Вашиот престој.

 

Вид на соба
Цена (€)
Претседателски апартман 134
Де Лукс 94
Еуромед 94
Студио 94
Мини студио - Распродадено за 2009 84

Цените се со вклучен ДДВ 18% за сите категории.

  • Цените се по лице и со вклучен појадок.
  • За трето лице се додава 20% на почетната цена.
  • Дневната туристичка такса е 0,65 евра по лица од ден и таа е вклучена во вкупната сума.
  • ОСИГУРУВАЊЕТО за секаков вид несреќа изнесува 0.16 евра по лице од ден и тоа е исто така вклучено во вкупната сума
    reserve now