Масажа

Еликсир за телото, умот и душата

Велнес центарот е ексклузивен комплекс за рекреација, релаксација и целосна ревитализација, прв од таков вид во Скопје.

Тој нуди:

Вид на масажа
Времетраење (мин)
Цена (€)
МАСАЖА НА СТОЛ 5020
РЕФЛЕКСОЛОГИЈА НА СТАПАЛА 4516
ШИАТСУ 7025
ТУИ-НА МАСАЖА 6021
ТЕРАПИЈА СО МАСАЖА СО КАМЕЊА9040
АКУПРЕСУРНА МАСАЖА 6020
ТЕРАПИЈА ЗА ЛЕКУВАЊЕ СО КРИСТАЛИ 6025
МАСАЖА СО АРОМАТЕРАПИЈА6021
ИНДИСКА МАСАЖА4520
МАСАЖА ЗА БРЕМЕНИ ЖЕНИ60
16
СПОРТСКА МАСАЖА 6020
ДЛАБИНСКА МАСАЖА 6025
ШВЕДСКА МАСАЖА6025
ТЕРАПЕВТСКА МАСАЖА 60 21