Фитнес

Еликсир за телото, умот и душата

Велнес центарот е ексклузивен комплекс за рекреација, релаксација и тотална ревитализација, прв од таков вид во Скопје.

Нуди:

  • Фитнес центарот е опремен со најнова опрема за кардиоваскуларни вежби и опрема за тренирање. За совети поврзани со вежбањето контактирајте со нашите професионални тренери
  • Просторија за аеробик за полесни медитативни вежби. Ви стојат на располагање и специјални тренинг услуги
  • Инфраред сауна, финска сауна и солариум
  • Затворен базен за професионално пливање и други вежби и широка палета на масажи (За ослободување од стрес, против целулит, чоколадна, спротска, акупресурна, масажа со топли камења и кинеска - Туи На масажа) за релаксација на телото и душата и за ослободување од секојдневните стресови.

ЗАБЕЛЕШКА: Влезот е дозволен за лица над 15 години