Tilte skopje

TCC Plaza е повеќенаменска зграда на четири ката лоцирана во центарот на Скопје, главниот град на Република Македонија, што значи дека се наоѓа во финансискиот, бизнис и забавен центар.

TCC PlazaTCC Plaza хотелот од бизнис класа, ги сместува своите гости со дискреција, стил и за разумни цени во атрактивен хотел со 22 луксузни бизнис апартмани и најновото дополнение, Велнес центарот. Тоа е ексклузивен комплекс за рекреација, релаксација и целосна ревитализација. 24-часовната услуга за клиентите, целосната сигурност и соодветниот пракинг простор, претставуваат сосема нов пристап кон концептот „ Сè за Вашиот бизнис и задоволство “.